Rehabilitació Centre Cultural i Recreatiu a Llinars del Vallès

Promoció Publica EQUIPAMENT

Projecte:                      Rehabilitació Centre Cultural i Recreatiu

Situació:                      C/ Mas Bagà, 24. Llinars del Vallès

Dates:                           2005

Arquitectes:                 Llorenç Campdepadrós i

Moisès Campdepadrós     

Client:                          Ajuntament de Llinars del Vallès

Superfície:                   700,00 m2

Pressupost:                 — euros

El projecte consta en la rehabilitació d’un edifici aïllat, protegit segons el Pla General d’Ordenació 02/12/81 d’estil eclèctic historicista ha estat destinat a dependències municipals de l’Ajuntament de Llinars del Vallès. Aquest edifici consta haver estat construït dins el s. XIX.

La intervenció mantenint l’esperit original dota a l’edifici de la tecnologia i del confort que requereix un edifici d’aquestes característiques.

SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s