Escola Meritxell edifici batxillerat

Promoció Privada:    EQUIPAMENT

Projecte:                      Escola Meritxell edifici batxillerat

Situació:                       Mataró

Dates:                           2007

Arquitectes:                Llorenç Campdepadrós i Moisès Campdepadrós

Col·laboradors:

Client:                          Fundació Meritxell

Superfície:                   2.210 m2

Pressupost:                 — euros

El projecte s’estructura amb un nucli de comunicacions verticals escala més ascensor, aquest nucli té un accés en la planta baixa de l’edifici i un altra a la planta semisoterrani. Per arribar a aquests accessos s’hi arriba a través del pati del conjunt. L’edifici es situa a la parcel.la retirant-se de les mitgeres segons normativa, la parcel.la en forma de triangle s’hi accedeix pel seu vèrtex sud, des d’aquí tenim dos accessos a l’edifici a dos cotes diferents l’accés principal per la planta semisoterrani i un accés secundari de sortida al pati per la planta baixa de l’edifici.

L’edifici s’estructura en dos barres la principal la més llarga i una més compacte i secundaria, aquestes dos barres estan separades pel nucli vertical.

Escola Meritxell Batxillerat  Escola Meritxell Batxillerat Escola Meritxell BatxilleratEscola Meritxell Batxillerat Escola Meritxell Batxillerat    Escola Meritxell BatxilleratEscola Meritxell Batxillerat   Escola Meritxell Batxillerat   Escola Meritxell Batxillerat

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s