Reforma i ampliació del CEIP Folch i Torres

Promoció Publica EQUIPAMENTS

Projecte:                Reforma i ampliació del CEIP Folch i Torres
(construït per Joseph Lluís i Sert l’any 1933)
Situació:                Palau de Plegamans
Dates:                    1999-2000
construcció          2003-2004

Arquitectes:          Llorenç Campdepadrós

Moisès Campdepadrós

Jaume Valor

Col·laboradors:    Josep Muñoz

Client:                    Generalitat de Catalunya
Departament d’Ensenyament / GISA
Superficie:            916 m2
Pressupost:          — euros

Reforma i ampliació d’un Centre d’Educació projectada per l’arquitecte Joseph Lluís Sert (1993). El projecte es basa en la intenció de minoritzar l’impacte de la nova edificació respecte l’edifici original que es restaura seguint els criteris originals. Per això es projecta volum d’una sola planta amb murs de formigó vist i il•luminat per un pati central que es separa de l’edifici Sert amb una petita rampa.

CEIP FOLCH I TORRESCEIP FOLCH I TORRES  CEIP FOLCH I TORRES CEIP FOLCH I TORRESCEIP FOLCH I TORRES  CEIP FOLCH I TORRES CEIP FOLCH I TORRES

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s